pühapäev, 16. september 2012

DO IN jaapani enesemassaaž


DO-IN jaapani enesemassaaži koolitus 

      algus 15. november


DO-IN ehk traditsioonilisel Hiina meditsiinil põhinev enesemassaaži koolitus. 
Pidev kiirustamine ja kiire elutempo loovad tingimused, kus keha liigub tasakaalust välja, seda nimetatakse ka haigestumiseks. Et püsida terve ja tasakaalus on mõistlik omandada kiire enesemassaaži tehnika, mis ergutab ja annab energiat. Vajadus massaaži järele on siis just kõige suurem, kui meil pole selleks aega või võimalust. Selle lünga täidab enesemassaaži koolitus.

Koolituse juhendaja on Toomas Õunap,  kes on massöör 2002. aastast, lisaks on ta erinevate joogagruppide juhendaja ja joogaterapeut, lõpetanud Neijingi Hiina Meditsiini kooli ja viib läbi erinevaid Hiina meditsiini ja stressikoolitusi ning seminare. 

DO-IN sobib kõigile (välja arvatud rasedatele teatud tehnikad).
DO-IN massaaži oluline osa on õppida oma keha paremini tunnetama ja keskenduma rohkem nendele piirkondadele, mis vajavad enam abi.
DO-IN massaažil pööratakse palju tähelepanu kaela- ja


DO-IN enesemassaaži koolitusel osalenu saab lihtsad tööriistad oma energiaringluse igapäevaseks stimuleerimiseks.

Aeg: kell 18.00-20.00, 1 kord nädalas, neljapäeviti, kokku 5 korda: 15., 22., 29. november ja 6., 13. detsember 2012
Juhendab: Toomas Õunap

Hind: 100.80 eur/km-ga, soodushind -15% haridustöötajatele, euro26, ISIC ja ITIC kaardi omanikule 85.68 eur/km-ga, laieneb vaid 1 soodustus vabade sooduskohtade olemasolul.Sooduskohtade arv: kuni 7 osalejat 

Info: tel 615 5163, 5565 5486 Kristel Sarnet, kristel@opetajatemaja.ee


DO-IN eesmärgiks on päästa energiakanalite energiad vabalt voolama, et eluenergia saaks tõkestusteta liikuda.

Järgnev koolitus on mõeldud kõigile, kes soovivad omandada komplekset enesemassaaži tehnikat.

DO-IN enesemassaaži koolitus põhineb traditsioonilisel Hiina meditsiini akupunktidel ja energia meridiaanidel, massaažil, vajutustel ja venitustel. 
Koolituse käigus omandatakse lisaks ka DO-IN lühimassaaž igapäevaseks energiaringluse stimuleerimiseks, ummistuste avamiseks ja jääkainete eemaldamiseks. 
Kuna DO-IN enesemassaaž sisaldab paljusid akupunktuuri punkte ja energiakanaleid, mis aitavad keha tasakaalustumisele kaasa, siis on hea, kui inimesel on eelnev teadmine kas akupunktidest või huvi Hiina meditsiini vastu (info vastava kursuse kohta www.opetajatemaja.ee), kuid see ei ole koolitusel osalemise eelduseks.

Koolitus on praktiline. Koolitusel osalemine ei eelda eelnevat ettevalmistust. 



Tervist taastavad harjutused