pühapäev, 24. aprill 2011

Immuunsüsteemi taastamine ja tugevdamine (osa 2) - Hiina meditsiin soovitab


Parim viis vältida külmetus ja muid haigusi on hoida oma immuunsüsteem tugev. Immuunsüsteemi tugevusest sõltub sinu keha võime vastupanna erinevatele infektsioonidele.
Hiina meditsiini järgi sõltub sinu immuunsüsteemi tugevus energia Qi häirimatust voolust ja tasakaalust. Punktmassaažiga saab kiiresti aktiveerida immuunsüsteemi, et keha saaks ise ilma muude abivahenditeta hakkama haiguse tekitajatega. Seetõttu on hea teada olulisi punkte kehal, mille mõjutamisel saame ise oma energia ringlust parandada ja immuunsüsteemi tugevdada.

Akupunkt Elegantne Häärber - SHU FU asub rangluu all lohus, keskmest 2 sõrme laiuse kaugusel külgedele. Selle punkti mõjutamine tugevdab immuunsüsteemi ja tõstab energia taset ning aitab kõrvaldada tõkestusi neerukanalis. Leevendab astma, köha vaevuste korral vähendab depressiooni.
Vajuta umbes üks minut keskmiste sõrmedega kummalgi pool asetsevaid punkte korraga. Sellel punktil akukleebise PureEnergy kasutamine aktiveerib immuunsüsteemi koheselt, mis tõstab organismi vastupanu haigustele kiiresti.

Akupunkt  Jumalik Maine Ükskõiksus - ZUSAN LI asub põlvekedre välisküljest   4 sõrmelaiust alla ja väliküljele 1 sõrmelaius, lohus. Selle akupunkti mõjutamine tugevdab immuunsüsteemi, see on ta üldtugevdav punkt, parandab lihasttoonust, parandab seedimist ja vähendab väsimust, depressioon, põlve ning silmade probleeme ning peavalu. Seda punkti peaks toniseerima masseerides seda sõrmenukkidega vastu päeva või vajutama tugevasti. See punkt ergutab immuunsüsteemi tegevust koheselt ja tõstab organismi vastupanu haigustele. See punkt kuulub ka paljude kehaklaalu alandavate raviskeemide hulka.  Sellel punktil kasutada akukleebist PureEnergy või suuremate probleemide korral kleebist CX2.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar