esmaspäev, 7. november 2011

Osteopaatiline kellamassaaž iseendale.

Osteopaatiline kella massaaž on spetsiaalne alakõhu enesemassaaži tehnika.  Selle tehnikaga vabastatakse pinged  alakõhu sidekoest , mistõttu kaob põletikuline keskkond siseorganeid katvast kihist ja taastub  organite normalne talitus.
Selle tehnika  looja on Pierre Desjardins Kanadast.

Seda massaaži tehnikat peaks teadma kõik naised aga ka mehed. Massöörid kinnitavad, et pea kõigil täiskasvanutel on olulisi pingeid kõhus. Paljud pinged annavad end tunda läbi haiguste, paljud läbi ebamugavustunde ja valude. Paljud pinged aga ei ole avaldunud veel sel moel, et me neid oleks avastanud või märganud.

Läbi selle tehnika vabastatakse siseorganeid kattev sidekude pingetest ehk põletikust, mis on paljude naistehaiguste ja alakõhu vaevuste põhjuseks. Pinged avastatakse  läbi valuaistingu, kui vajutatakse aeglaselt kõhule ja uuritakse kogu kõhu piirkonna l läbi. Meestel aitab see tehnika eesnäärmega, naistel emakaga, seonduvaid probleeme lahendada. Lisaks parandab regulaarne see massaaž soolestiku perestaltikat. Väidetavalt on 2/3 kõigist haigustest põhjustatud erinevatest põletikest soolestikus. See enesemassaaži  tehnika aktiveerib  nii mao ja maksa tegevust.

Läbi selle massaaži vabastatakse  diafragma ehk vahelihase pingest , peale mida  paraneb oluliselt hingamisekvaliteeti kõigil. Eriti tulemuslik on see enesemassaaž aga neil, kellel on hingamisega seotud häireid nagu astma. Esimesi käegakatsutavaid tulemusi annab koheselt.

Õppimise ajal võiks olla seljas  mugav riietus, kõht võib saada ka veidi õliseks.

Koolitus toimub: 12. novembril kell 10:00-13:00 Stuudio 108 ruumides, Müürivahe31-1, Tallinnas

Kursuse tasu: üksikkord 15 eurot (kooliõpilastele, pensionäridele 12 eurot). Tasuda saab kohapeal sularahas või enne kursust ülekandega MTÜ Stuudio Sada Kaheksa arveldusarvele (Nordea pank a/a 17002949741) selgitusega "Enesemassaaž".

Koolitaja: Toomas Õunap (Hiina Traditsioonilise Meditsiini kool, krija hatha jooga, joogateraapia)

Kontakt: mob +372 510 1272,

Registreerimiseks saada e-mail: enesemassaaz(ät)gmail.com või info(ät)akupunktuur.eu
vaata ka www.akupunktuur/enesemassaaz/


Tervist taastavad harjutused

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar