teisipäev, 6. september 2011

Mälu ja kontsentratsiooni võime parandamiseks, kasuta ...

Mälu ja kontsentratsiooni võime parandamiseks, kasuta mõistuse selgust suurendavat akupunkti.

Kas te soovite teada lihtsat tehnikat kuidas vabaneda negatiivsete mõtete ja tunnete mõjust? 

Kasutades spetsiaalset mõtteselgust parandavat/suurendavat akupunkti Yang Bai GB14 saad sa suunata  mõtte ümber ja suunate see sulle meeldivamale teemale või mõttele. Selle punkti mõjutamist saad kasutada ka mentaalsuse/mõistuse rahustamiseks.  

Vajuta seda punkti õrnalt samal ajal sügavalt hingates ja lõdvestades kõik pinged silmade taga  ning peas umbes paari minuti vältel. Tehes nii vaid mõned korrad päevas on sul võimalik vähendada oma mentaalset stressi ja tervendada oma mõistust.

Akupunkt Yang Bai GB 14 asub umbes 1 sõrmelaius teie kulmude keskkohast kõrgemal. Sa võid neid õrnalt vajutada nii vasaku ja parema käe nimetissõrmedega või keskmiste sõrmedega.
Samuti võid sa neid akupunkte maseerida ühe käe pöidla ja nimetissõrmega samaaegselt.

Nendel punktidel enesemassaaž on õrn ja haakub hingamise rahunemise ja sügavamaks muutumisega. Luba samal aja oma pingetel silmade taga ja peas lihtsalt välja hingamisega lõdvestuda ja leeveneda.


Erinevas vanuses inimesed saavad sellest abi. Lapsed ja teismelised võiks kasutada neid punkte koolis enne kontrolltöid või eksameid. Vanemad inimesed leiavad, et nende punktide kasutamine aitab parandada nende mälu.

Igaüks võib masseerida neid punkte, et vähendada oma mentaalset stressi ja pingeid peas.

Igas vanuses olevad inimesed saavad sellest enesemassaaži tehnikast abi oma mõistuse ja emotsioonide rahustamisel.

Akupunktuur'i Facebook's:  http://www.facebook.com/akupunktuur



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar