reede, 21. jaanuar 2011

Valu ja akupunktuur



Viimastel aastakümnetel on akupunktuur saanud väga populaarseks nii eestis kui kogu maailmas kuna võimaldab peaaegu kõiki erinevaid VALU põhjuseid väga oluliselt leevendada. Valu on sinu keha karje. Miliganes sinu kehal on probleem nagu artriit, migreen, kaela või seljavalu, angiin või valulik menstruatsioon jne. sinu keha räägib läbi valu. Liigeste valu võib rääkida vigastustest, ülekaalust, ebaõigest liikumisest või asendistest, mis põhjustab muutusi liigeste vahelises ruumis.

Akupunktuuriga on võimalik muuta ka teisi tasakaalutusest tulenevaid põhjuseid ja leevendada valu.
Patsiendid krooniliste valude korral kasutavad pidevalt valuvaigisteid, mis pikapeale hakkavad kehale põhjustama järgmiseid haiguseid tänu oma kõrvalmõjudele.

Miliganes on kehas tasakaalutusest põhjustatud valu siis valuvaigisti annab vaid ajutist vabanemist ja patsient jääb valuvaigistist sõltuvaks. Kui nõelravi, akupressuur võivad olla valulised siis akukleebised mõjutavad akupunkte täiesti valuvabalt. Akupunktuur ravi sobib nii erineva soo, ea või seisundiga inimestele samas tuleb tuleb arvesse võtta iga inimese seisundit ja haiguste eripära.




Tervist taastavad harjutused

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar