esmaspäev, 7. veebruar 2011

Aita iseennast külmetumisel !


Hiinas vanasõna ütleb: Suured kõrvad, elad kaua. Tegelikult vahet ei ole, kas sul on suured või väikesed kõrvad kuid mõlemas asub tihedalt akupunktuur punkte, mida on lihtne masseerida ja mõjutada. Hiina meditsiin arvavab, et lisaks kuumale ingveriteele on järjekindel kõrvamassaaz aitab tugevdada immuunsüsteemi ja vähendada haigestumist külmetushaigustesse ning kui kõrva erinevatest kohtadest igas suunas sikutada ja kuskilt valus ei ole, siis oht külmetuda on väiksem.

Alusta kogu kõrva hõõrumisega, siis silita kõrva kõrvaääri. Seejärel masseeri kõrva alaosas ettepoole ulatuvat kõhre. Masseeri kogu kõrvapind läbi ja kauem seda osa kõrvast kus on ebamugavustunne või valuaistingud. Lõpetuseks  aluste kiire ja jõulise  kõrvalestade massaaziga. Masseeri kuni kogu kõrv muutub soojaks, sellega kaasneb ka kogu keha soojenemine.
 
Kõrvamassaaz  mõjub valavaigistavalt nii kurgumandlite põletiku kui kurgu- ja hambavalu puhul. Kõrvalestades asuvad kõiki elundeid ja energiakanaleid ühendavad punktid. Seetõttu mõjub kõrvamassaaz kogu keha ja tema organite tööd stimuleerivalt ja tugevdab immuunsüsteemi. Keha loomuliku tasakaalu taastumine aitab kehal kiiremini külmetumisest välja tulla. 


Tervist taastavad harjutused
Akupunktuur tooted internetipoes : http://akupunktuur.cieaura.com/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar